Menu Zavrieť

Audiovrátnik pre domy – old

Audiovrátniky pre rodinné domy a firmy

Inštalovať audiovrátnik do rodinného domu, alebo firmy má dnes zmysel nielen z ekonomického hľadiska a to aj napriek technologickému vývoju a cenovej dostupnosti domových vrátnikov s videokamerou. Okrem cenového rozdielu sú argumentom pre inštaláciu audiovrátnika aj nižšie nároky na kabeláž. Audiovrátnik sa dá vo väčšine prípadov bez problémov nainštalovať aj na stávajúci rozvod. Audiovrátnik je možné jednoducho rozšíriť aj o systém bezkľúčového otvárania dverí. Túto funkcionalitu väčšinou ponúkame už v základnej konfigurácii.

IP audiovrátniky

Klasické analógové audiovrátniky sú už málo používané. Alternatívou k digitálnemu dvojvodičovému vrátniku je IP systém. V súčasnosti je to najprogresívnejšia technológia. Jej najväčšou výhodou je možnosť prístupu a konfigurácie cez klasickú počítačovú sieť. IP audiovrátniky sa inštalujú na ethernetové káble.

dverná jednotka audiovrátnikVlastnosti audiovrátnikov

  • možnosť zlúčenia viacerých zvončekových tabiel do jedného systému
  • možnosť inštalácie až pre 240 bytových jednotiek
  • v každom byte môže byť inštalovaných  niekoľko telefónov
  • otváranie dverí bezkontaktnými RFID kartami a kľúčenkami

Audiovrátniky od firmy Avesys

Ponúkame audiovrátniky od tradičného talianskeho výrobcu Comelit. Audiovrátniky Comelit sa vďaka modulárnemu systému dajú nakonfigurovať presne podľa potrieb zákazníka. Obrovskou výhodou je inštalácia celého systému po dvoch vodičoch. S veľkou pravdepodobnosťou je možné využiť stávajúci rozvod bez ťahania nových káblov, či sekania.

Audiovrátnik alebo zmiešaný systém

Pri rodinných domoch a firmách je vhodnou alternatívou zmiešaný systém. Najväčší cenový rozdiel medzi audiovrátnikom a videovrátnikom je v telefónoch. Videodverné jednotky nie sú až tak finančne náročné, preto je zmiešaný systém audiovrátnika a videodvernej jednotky veľmi obľúbený. Pri bytových domoch, ktoré majú nedostatočný výhľad okolo vchodových dverí jednoznačne odporúčame použiť videotelefón.

Fotky z inštalácií | audiovrátniky pre rodinné domy a firmy

Call Now Button